[ad_1]

Η Kara Beck από το Κάνσας της Αμερικής, που είναι μόλις 25 ετών και μητέρα ενός παιδιού, κατάφερε να χάσει 93 κιλά και να γίνει μία άλλη γυναίκα.
Από μικρή είχε σοβαρά προβλήματα με το βάρος της και δεχόταν από παιδί bullying. Το 2017, όμως, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τρόπο ζωής και να γυρίσει σελίδα στην καθημερινότητά της.

Kara Beck: Δεν αγαπούσα ούτε τον εαυτό μου ούτε το σώμα μου

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια: «Δεν ένιωθα άνετα. Σηκωνόμουν με δυσκολία από το κρεβάτι. Ήξερα ότι έπρεπε να χάσω βάρος. Μου πήρε αρκετό χρόνο για να συνειδητοποιήσω την επικινδυνότητα της κατάστασης και να κάνω κάτι δραστικό γι’αυτή. Είχα μια πολύ κακή σχέση με το φαγητό. Δεν αγαπούσα ούτε τον εαυτό μου, ούτε το σώμα μου».

Πριν από δύο χρόνια λοιπόν, αποφάσισε να κάνει την αλλαγή στη ζωή της και να γίνει μία άλλη γυναίκα. Χαρούμενη, υγιής και κυρίως ευτυχισμένη.

Kara Beck: Απολαμβάνει την κάθε της στιγμή με την οικογένειά της

Πλέον απολαμβάνει την κάθε της στιγμή με την οικογένειά της και από 166 κιλά που ζύγιζε πλέον η ζυγαριά δείχνει 73! Μάλιστα, συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να είναι το βάρος της φυσιολογικό και να αντιστοιχεί στο ύψος και τη σωματοδομή της.

Όσο για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση; Η Kara είναι πλέον μία άλλη, τόσο που ούτε η ίδια δείχνει να αναγνωρίζει τον εαυτό της. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

[ad_2]

Πηγή

قالب وردپرس