Το να ερωτευτείς με κάποιον είναι μια όμορφη εμπειρία, είναι επίσης συναρπαστική και λίγο τρομακτική.
Λέγεται ότι μπορείς να ερωτευτείς μόνο με 3 άτομα στη διάρκεια της ζωής σου. Αλλά, έχετε σκεφτεί ότι χρειάζεστε κάθε μία από αυτές τις αγάπες για διαφορετικό λόγο.

– Η πρώτη αγάπη

Συχνά η πρώτη σας αγάπη είναι όταν είστε νέοι, ακόμη και στο γυμνάσιο. Είναι στην πραγματικότητα η ιδεαλιστική και αθώα αγάπη – αυτή που μοιάζει με παραμύθι. Αρχίζετε να σκέφτεστε ότι θα είναι η πρώτη σας και η μόνη σας αγάπη. Πιστεύετε ότι αυτό το άτομο είναι μοναδικό. Δεν μπορείτε να το βγάλετε από το μυαλό σας. Θέλετε να είστε όλη μέρα μαζί. Φαντάζεστε τα σχέδιά σας για το μέλλον μαζί.

Σε αυτό το είδος αγάπης, το πώς οι άλλοι σας βλέπουν είναι πιο σημαντικό από το πώς αισθάνεστε πραγματικά.

– Η δεύτερη αγάπη

Σε σύγκριση με τον πρώτο τύπο αγάπης, η δεύτερη αγάπη είναι πιο δύσκολη και πιο περίπλοκη. Σας βοηθά να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας από τον σύντροφο σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβετε “ποιος πραγματικά είστε ως χαρακτήρας”, “ποιος είναι ο σύντροφος σας” και “τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας”. Σας βοηθά να καταλάβετε με τι είδους άνθρωπο θέλετε να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας.

Είναι ο τύπος της αγάπης που πονάει, είτε μέσα από ψέματα, απάτη, χειραγώγηση και πόνο. Η δεύτερη αγάπη μπορεί είναι δυσάρεστη και απογοητευτικη. Μπορεί να περιλαμβάνει δράμα, ακόμα και σωματική ή συναισθηματική κακοποίηση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενδέχεται να προκύψουν χωρισμοί. Μπορεί να τον συγχωρέσετε και να τα βρείτε  ξανά και ξανά μαζί του. Μπορεί να γίνει ένας φαύλος κύκλος που επαναλαμβάνετε αφού πιστεύετε ότι το τέλος θα είναι διαφορετικό από πριν.

Η δεύτερη αγάπη μπορεί να τελειώσει με πόνο στην καρδια και δάκρυα στα μάτια σας, αλλά μπορεί να σας κάνει πιο ισχυρούς.

– Η τρίτη αγάπη

Είναι το είδος αγάπης που δεν έχετε προβλέψει. Έρχεται όταν δεν το περιμένετε και είναι εντελώς απρογραμμάτιστο. Αρχικά φαίνεται ότι είναι λάθος και καταστρέφει οποιαδήποτε ιδεώδη είχατε μέχρι τώρα για το τι είναι η αγάπη.

Είναι τόσο καλό που φαίνεται αδύνατο να είναι αληθινό. Είναι ο τύπος της αγάπης, όπου η σύνδεση δεν μπορεί να εξηγηθεί και κάνει τα πόδια σας να τρέμουν, γιατί δεν ήσασταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο.

Είναι το είδος της αγάπης όπου συναντάς κάποιον και απλά ταιριάζει.

Δέχεστε ο ένας τον άλλον όπως είστε και αυτό σας αλλάζει τον κόσμο σας. Εξακολουθεί να καταστρέφει τις προκαταλήψεις σας και σας δείχνει ότι η αγάπη δεν πρέπει να είναι όπως ακριβώς την είχατε στο μυαλό σας.

Τέλος σας κάνει να είστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.