[ad_1]

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά, ο οποίος δεν έχει κάποια σχέση με την ελληνική showbiz, αλλά έχει σχέση με τα ελληνικά media.

Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά διανύει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, αφού αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, ένας νέος άνθρωπος μπήκε στη ζωή της.

Νίκος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι Head of Digital σε γνωστό όμιλο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και συνεργάτης της Google. Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου του 1983, φοίτησε σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στην Αθήνα και στη συνέχεια στο ΤΕΙ Αθηνών και είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής.

Νίκος Ηλιόπουλος: Η μητέρα του διατηρεί εστιατόριο

Ο ίδιος ασχολείται επίσης με τον χώρο της εστιάσης, αφού η μητέρα του Αδαμαντία Ηλιοπούλου είναι chef και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «ΘάΜα», το οποίο κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει, πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Νίκος Ηλιόπουλος: Ποια είναι τα χόμπι του

Ο Νίκος Ηλιόπουλος αγαπά τη δουλειά του και την τεχνολογία, τα ταξίδια, το μπάσκετ και το φαγητό. Μια βόλτα στο Instagram του κάνει ξεκάθαρο ότι αυτές είναι οι αγαπημένες του απολαύσεις στη ζωή. Μεταξύ άλλων έχει ταξιδέψει στο Λος Άντζελες, το Ντουμπάι, το Άμστερνταμ, τη Νέα Υόρκη, την Ζυρίχη κ.α.

Νίκος Ηλιόπουλος: Ρομαντικό ταξίδι με τη Φαίη Σκορδά στη Γενεύη

Σύμφωνα με το Hello το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο. Ο φακός του περιοδικού τους συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος λίγο πριν την αναχώρησή τους για ένα ρομαντικό κοινό τους ταξίδι στη Γενεύη.

Νίκος Ηλιόπουλος: Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

«Νίκο μου, άκουσέ με λίγο, ο Άρης μου είναι μια χαρά. Είναι στα καλύτερά του», είχε πει πριν λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά, στο Πρωινό απευθυνόμενη στον Νίκο Μουτσινά. Ο τελευταίος αναρωτιόταν για την κατάσταση του ερωτικού για την αστρολογία πλανήτη Άρη, στο ωροσκόπιο της Φαίης Σκορδά.

Εκείνη έδωσε την απάντησή της και την επόμενη εβδομάδα καταλάβαμε όλοι γιατί. Η Φαίη Σκορδά έχει βρει ξανά τον έρωτα και την ηρεμία στην προσωπική της ζωή, στο πρόσωπο του Νίκου Ηλιόπουλου. Κι αν κρίνουμε από την εμφάνισή της την επομένη της δημοσιοποίησης του έρωτά τους, στο Πρωινό, ντυμένη στα λευκά και με χαμόγελο που δεν έσβηνε στιγμή από το πρόσωπό της, τότε μάλλον έχει δίκιο στο σχόλιο της για την προσωπική της ζωή. Ο Άρης της είναι μια χαρά. Ο Νίκος της επίσης.

[ad_2]

Πηγή

قالب وردپرس